Werkzaamheden

  • U kunt contact opnemen via het contactformulier
  •  Minimaal één jaar garantie
  •  Geen voorrijkosten in en rond Apeldoorn

Badkamer:

Als echte Vakman kan ik uw badkamerwens in vervulling laten gaan. Wij doen alle werkzaamheden zelf van begin tot eind. U douchecabinekunt voor een badkamer langs gaan bij mijn leverancier (groothandel) om een 3D tekening te laten maken, ook kunt u daar terecht voor alle merken sanitair. Zo kunt u alles in een keer uitzoeken en alles wordt verder geregeld. U hoeft dus niet zelf met allerlei spullen te sjouwen en diverse winkels af. Er wordt op alle werkzaamheden minimaal 1 jaar garantie gegeven (zie de voorwaarden van de Kwaliteitsvakman). U krijgt een professioneel advies en betaalt geen voorrijkosten in en rond Apeldoorn.

Keuken:

Het plaatsen van een keuken is een behoorlijke klus. Als vakman heb ik veel ervaring met het plaatsen van keukens. Het verleggen van kookplaatleidingen, aanpassen van de elektrische installatie, het aanbrengen van tegels en afwerking van wanden voer ik graag voor u uit.

Stukadoren:

Om de wanden mooi strak te krijgen in renovatie of nieuwbouw is het vaak noodzakelijk om deze eerst mooi glad te stukadoren om daarna de definitieve wandbekleding aan te brengen. Te denken aan trapgat
behang, saus, spackspuiten, sierpleister etc. Al deze werkzaamheden kan ik voor u uitvoeren.

Tegelwerk:

Het zetten of leggen van tegels is vaak een precisie werk, ik heb jaren lange ervaring in het zetten en leggen van alle soorten tegels.
Ook kan ik alle soorten tegels leveren tegen scherpe prijzen.badkamer

Loodgieterwerk:

Wij kunnen alle soorten loodgieterwerk uitvoeren, dit kan het aansluiten van een kraan zijn tot complete vernieuwing van het leidingnetwerk of riolering in u woning of kantoor.

Elektra:

Of het nu gaat om het aanleggen van een stopcontact of de hele woning voorzien van nieuwe bedrading, we kunnen al deze werkzaamheden uitvoeren. Naast de werkzaamheden kunnen we alle merken leveren.

De Vakman voor U aan het werk